Køleløsninger til energiproduktion​

Gennemprøvet aluminiumsteknologi til segmentet for energiproduktion

Nissens Cooling Solutions har dokumenteret erfaring inden for design og fremstilling af  kundetilpassede køleløsninger til systemer inden for energiproduktion. Pålidelighed og tilgængelighed er de vigtigste krav til køleleverandører til industrien for energiproduktion.

Uanset om vi leverer til hospitaler, forsyningsvirksomheder eller havvindmølleparker, leverer vi den allerhøjeste kvalitet og ydeevne i form af vores aluminiumskøleløsninger. Sammenlignet med traditionelle kølere i kobber, repræsenterer vores aluminiumskølere et attraktivt alternativ med konkurrencedygtige priser og lav vægt

Overgangen fra kølere i kobber til aluminiumskølere har gjort Nissens Cooling Solutions til det bedste valg af leverandør til systemer inden for energiproduktion, særligt store generatorer.

Med årtiers erfaring med aluminiumsteknologi har vi den fornødne ekspertise til at levere optimale, kundetilpassede køleløsninger. Derudover har vi evnen til at opfylde det vigtige krav til korrosionsbeskyttelse baseret på vores omfattende erfaring fra havvindmøllesegmentet.


 

Avancerede køleløsninger til forskellige kølebehov

Nissens Cooling Solutions’produktudvalg inden for energiproduktion