Køleløsninger til off-highway-industrien

Den foretrukne leverandør til en række forskellige off highway-applikationer

Takket være årtiers erfaring med det alsidige off highway-segment har Nissens Cooling Solutions udviklet sig til at være den foretrukne køleleverandør til off-highway-applikationer som mobilkraner, gravemaskiner, dumpere, vejbygningsudstyr, brolæggere, mejetærskere og maskiner til materialehåndtering.

Til alle applikationer konverterer vi det specifikke kølebehov til én komplet og kundetilpasset kølepakke - designet i tæt partnerskab med verdens førende off-highway-OEMer. 

Med vores stærke tekniske viden og produktionsplatform imødekommer vi markedets krav til pålidelige og rigtige køleløsninger første gang, og vores samlede erfaring, knowhow og innovative kapacitet gør os i stand til at reducere introduktionstiden for produktnyheder til vores kunder.

Vores varemærke er design og levering af kundetilpassede køleløsninger af høj kvalitet og med høj ydeevne, der tilbydes til et konkurrencedygtigt prisniveau, og som bidrager til at sikre lavere omkostninger i et Total Cost of Ownership-perspektiv. 


 

Avancerede køleløsninger til forskellige kølebehov

Nissens Cooling Solutions’ produktudvalg inden for off-highway​