Design & Engineering

Udvikling af markedets bedste kølere og kundetilpassede løsninger


Nissens Cooling Solutions tilbyder engineering support i verdensklasse på køleløsninger til verdens førende OEMer inden for segmentet for vedvarende energi samt til producenter af specialmaskiner.

Gennem en avanceret produktkvalitetsplanlægning understøtter vores detaljerede APQP-model og stage-gate-proces vores stærke fokus på kvalitet samt pålidelighed fra start til slut i alle produktudviklingsprocesser, og vi tager altid højde for Total Cost of Ownership. 

Med udgangspunkt i køledesigns med en levetid på 25 år tilbyder vi innovative løsninger, der rammer plet første gang og tætte partnerskaber med vores kunder - fra design over prototype og 0-serier til slutprodukt. Vores kompetente og globale teams af ingeniører med en passion for køling positionerer os som den foretrukne køleleverandør til segmenterne for vedvarende energi og industrielle applikationer.


 

NISSENS COOLING SOLUTIONS' DIMENSIONING SOFTWARE​

Vores avancerede dimensioneringssoftware, omhyggeligt udviklet over årtier, kombinerer termodynamisk teori med know-how inden for varmeoverførsel og validerede testresultater. Dette er et vidnesbyrd om vores ambition om at være den førende ekspert på kundetilpassede køleløsninger til de mest krævende applikationer i verden.