Kundelogistik og leverandørstyring

Tæt samarbejde med kunder og leverandører omkring servicekoncepter


Vores kundelogistikservice tilbyder følgende

Nissens Cooling Solutions tilbyder omfattende support og leverandørnetværk over hele verden. Med kundetilpassede køleløsninger udviklet specielt til den enkelte kunde prioriterer vi hurtige og problemfrie transaktioner igennem vores kundelogistikkoncept.

På tværs af vores produktions- og montageenheder i Europa, Asien og Amerika har vi organiseret effektive logistikkoncepter, ligesom vi tilbyder EDI-services og kundetilpassede emballagesystemer for at garantere hurtige og sikre leverancer. Vores salgssupport- og lager-setups er placeret på tre kontinenter for at sikre nem adgang og høj tilgængelighed til gavn for vores kunder.


 

Stærk leverandørstyring og -udvikling

Vores stærke fokus på leverandørstyring vidner om vores leverandørers betydning, når det gælder rettidig levering og levering af produkter i høj kvalitet. Med udgangspunkt i Nissens Cooling Solutions’ leverandør- og indkøbspolitikker, der fokuserer på vores kvalitetskrav, etik, miljøforpligtelser og samarbejdsstandarder, tilstræber vi at indgå langsigtede og gensidigt værdiskabende partnerskaber med vores leverandører.

Som en integreret del af vores kvalitets- og leverandørstyring har vi et kompetent, globalt team af SQE-medarbejdere, der rejser over hele verden for at vurdere, kontrollere og dokumentere kvaliteten og indsatsen fra vores leverandørnetværk.