Nyheder & arrangementer


Positiv start I 2023 efter et udfordrende 2022

2022 har været et udfordrende år for NCS. Vi har været ramt af omkostningsstigninger og leveringsproblemer for materialer og komponenter, samt høje priser på energi. Desuden har vind, NCS største forretningsområde, haft egne udfordringer som også har påvirket vores forretning negativt.

Vores køleløsninger til både industri og vind er nøglekomponenter i grønne energiløsninger og vi har set en positiv start på 2023. Vores industriforretning er i vækst og vindmarkedet i forbedring. Samtidig er omkostninger til energi og leveringsproblemer reducerede. Vi ser positivt på 2023-2025 hvor vi forventer stærk vækst i vind og et fortsat ekspanderende industrimarked. NCS har komplette forsyningskæder både i Asien og i Europa som vi forventer at styrke yderligere for at kunne supportere vores kunder lokalt, hvor de er.

Nyt ejerskab, ny struktur og ny CEO

06-05-2022

NCS International A/S (Nissens Cooling Solutions) er i løbet af 2021 overgået til sit nye ejerskab af A.P. Møller Holding og er dermed ikke længere en del af K. Nissen International A/S. Endvidere er Lars Steen Rasmussen tiltrådt som ny administrerende direktør fra april 2022. De økonomiske resultater for 2021 var i overensstemmelse med forventningerne.

Lars Steen Rasmussen, CEO i Nissens Cooling Solutions: ”Vi gennemgår lige nu en markant transformation ved at adskille vores organisation fra den gamle Nissens koncern og optimere vores set-up til fremtidig vækst. Termisk styring og køleløsninger er grundlæggende for energiomstillingen, og med en mere fokuseret virksomhed bliver vi en stærkere leverandør til at imødekomme den stigende efterspørgsel i denne overgang”.

I 2021 var nettoomsætningen 1,3 milliarder kroner og et årsresultat på 28 millioner kroner. Resultatet inkluderer engangsomkostninger i forhold til transformationen. Operationelt blev virksomhedens økonomi også påvirket negativt af Covid-19 følgevirkninger i supply chain, der førte til et inflationspres på materialer, energi og andre inputomkostninger.

Som en global førende leverandør af kundetilpassede køleløsninger spiller Nissens Cooling Solutions en vigtig rolle mod den grønne energiomstilling. Den langsigtede udsigt for virksomheden er derfor fortsat stærk, men et udfordrende miljø med geopolitiske udfordringer, inflation og fortsatte supply chain forstyrrelser forventes at påvirke indtjeningen i de kommende 18-24 måneder.

A.P. Moller Holding køber Nissens Cooling Solutions

19-07-2021

Vi kan med glæde annoncere, at A.P. Moller Holdning, moderselskabet bag A.P. Moller Group, har underskrevet en aftale om at købe Nissens Cooling Solutions. Mikkel Krogslund Andersen, Group CEO for Nissens, siger: "Vi ser frem til, at Nissens Cooling Solutions bliver en del af A.P. Moller Group. Nissens Cooling Solutions har en historie, vi er stolte af, og en lovende fremtid, eftersom vedvarende energi og elektrificering fortsætter med at indtage de globale energimarkeder. Det at blive en del af A.P. Moller Group med dens arv og langvarige perspektiver vil åbne for helt nye muligheder for Nissens Cooling Solutions". Efter de sædvanlige lovmæssige godkendelser forventes transaktionen at være fuldt formaliseret i løbet af anden halvdel af 2021.

Ja! ISO9001- og ISO14001-certificeringer i hus i NCS CZ

15-12-2020

Nissens Cooling Solutions' nye fabrik i Olomouc, CZ, der blev indviet i foråret 2020, er netop blevet tildelt et ISO9001 kvalitetsstyringscertifikat og et ISO14001 miljøcertifikat. Vi er meget tilfredse med udviklingen og professionaliseringen drevet af vores dedikerede og kompetente team af kolleger i CZ. Fra dag 1 har de fokuseret på at skabe ​​en stærk kvalitetsbevidsthed, der er rodfæstet i dokumenterede daglige processer. I respekt for vores kunder i vindmølleindustrien og i industrisegmentet sørger de for høj driftssikkerhed. Vi ønsker vores tjekkiske kolleger tillykke!