Nissens Cooling Solutions

Den foretrukne leverandør inden for vedvarende energi og industrielle applikationer


Global engineering, produktion og salgssupport til verdens førende OEMer

Med sin grundlæggelse i 1921 har Nissens Cooling Solutions flere årtiers erfaring med design og produktion af kundetilpassede køleløsninger til industrielle applikationer samt on- og offshore applikationer i vindmølleindustrien.

Nissens Cooling Solutions er en markedsledende producent af kølekomponenter, kølesystemer og kølemoduler, og vi er den foretrukne leverandør til verdens førende OEMer inden for en række forskellige industrisegmenter.

Nissens Cooling Solutions’ ekspertise inden for køling, omfattende know-how om applikationer og dokumenterede værdiskabelse gør os i stand til at designe løsninger til vores kunder, der er spot on først gang samt skabe værdi igennem pålidelighed, fleksibilitet, bæredygtighed og Total Cost of Ownership.

Nissens Cooling Solutions’ tilbud til kunden er baseret på en lang række komplet kundetilpassede kølekomponenter, kølesystemer og kølemoduler. Vi er totalleverandør og supporterer vores kunder fra designudvikling, fremstilling af prototyper og O-serier til produktion og levering af det endelige produkt.

Vi har produktion og montagefabrikker i Europa, Kina og Amerika og tilbyder global engineering kompetence og salgssupport til vores kunder på tre kontinenter. Vi overholder de højeste kvalitetsstandarder og tilbyder interne tests, simulering og validering.


 

Vi tilbyder køledesigns med en 25-års levetid, og vi bidrager til at sikre hurtige produktintroduktioner for vores kunder ved at tilbyde prototyper med en leveringstid på tre uger.

 

Segmentoversigt

Design & Engineering

Nissens Cooling Solutions tilbyder engineering support i verdensklasse på køleløsninger til verdens førende OEMer...

Kvalitet

Nissens Cooling Solutions’ position som den førende udbyder af køleløsninger i verden og den foretrukne køleleverandør...

Testlaboratorium

Med verdens førende OEMer som vores kunder anerkender Nissens Cooling Solutions behovet for...